Never argue with an idiot. They will bring you down to their level and beat you with experience!

tisdag 22 februari 2011

Man blir vad man äter. Punkt.

Efter 2 veckors extrem jävla kyla är det ju egentligen inte konstigt att man har evakuerat sig i soffan. De dagliga promenaderna och en sund kosthållning var plötsligt som bortblåst. Ingen motion eller motivation över huvudtaget, (kan man räkna zappandet som arm- motion kanske?) och alldeles fel matintag såsom snabba kolhydrater, godis och noll sunt förnuft, så har inte resultaten låtit vänta på sig.

Jag har nog aldrig någonsin varit så trött, blek, svullen om magen och dessutom plussat 2 jävla kilo under denna tid. Enbart för att det är kallt.  Ja, alltid kan man väl skylla på något, eller hur?

Det jag egentligen vill ha sagt är; Ät rätt, må bra, lev längre.

Nä nu jävlar ska jag dricka en liter kaffe, ut på minst en timmas promenad, och även besöka solariet. Brunt fläsk är faktiskt snyggare än vitt, och dessutom är det fejkade solljuset fullproppat med D-vitamin som vi för övrigt har en bristvara på här uppe i Norrbotten vintertid.

Beach 2011, here I come. Eller 2015.

3 kommentarer:

Mamma sa...

Äter man normal kost o håller sig från fika, godis o annat onyttigt (som man egentligen inte behöver,o bara gör så att man blir fortare hungrig igen) under veckorna, så kan man unna sig det på helgerna. Då tror jag att man håller sig rätt så frisk,o vikten håller sig på normal nivå. Lägger man dessutom till frisk luft o solljus så piggnar man t.o.m till, o bästa av allt är väl att sånt är gratis.

Mia sa...

Ja man blir förjävla lat av denna kyla, tyvärr. Vi får börja inomhusträna om dagarna istället.
Men dina extra två kilo gör inget, du är tamefan lika snygg ändå. Och hipps vipps så har du gått ned tre kilo.

Hannah sa...

Sunt bondförnuft är inte sunt bondförnuft för alla...