Never argue with an idiot. They will bring you down to their level and beat you with experience!

onsdag 16 februari 2011

Misströsta ej, ty det blir fan bara värre.

Då var bygget igång sen i måndags, och hittills har vi stött på en hel problem efter vägen. Säkert inte de 3 första och sista heller.

Problem 1: Väggen som satt där och bara skulle byggas igen dög ju  givetvis inte. Var alldeles för ranglig så det vara bara att snällt riva ner skiten så att de fick bygga om hela väggen istället. Ett par tusen extra då alltså.

Problem 2. Ledningarna till duschen osv som redan är där skulle bara "förlängas" och kopplas ihop med de andra rören i källaren. Detta gick givetvis inte heller så nya rör blev dragna och skarvade via lilltoan. Ännu mer cash flög plötsligt förbi.

Problem 3. Tvättställkukhelvetet vi till slut fick tag på efter många om och men var självfallet inte bra det heller. Hela svarta skivan på stället är flammigt. Tydligen behandlat med något fett medel som inte går att få bort, trots stora ansträngningar med yes, microfiberduk, vatten osv. Alltså, ett redan inflottat tvättställ då. Jippie.


En bra nyhet är iallafall att jag ska få en I phone. 

Hejs svejs fula fejs.

5 kommentarer:

Mamma sa...

Ska ni ändå behålla tvättstället, så får dom väl gå ned på priset! Annars får dom komma o byta ut det. Givetvis genast. P.s. Gillar den nya ideen om att ni ska flytta upp sovrummet igen, men nu har ju i alla fall sängarna fått se sig om lite grann. Finns ju annars risk för att dom blir "insnöade".

Malla sa...

jävla skit helvete.

Mia sa...

Alltid e det något som ska jävlas. Tur att det inte drabbar någon fattig ; )Skönt att du ska få en iphone iaf.
Då kan vi va coola ihop.

Anonym sa...

Testa röd sprit..det brukar få bort det mesta.

Jessica sa...

Är det en sak man lärt sig så är det lagen om alltings jävlighet! :P