Never argue with an idiot. They will bring you down to their level and beat you with experience!

måndag 22 februari 2010

Super Morsorna

[Superus Morserus]

"En super morsa kan  kännetecknas vid flera saker, men lättast känner du igen dem som en klunga på stan. En supermorsa visar sig sällan ensam, utan rör sig systematiskt i flock,  och alltid med sitt barn i högsta hugg. Utan sitt barn känner sig en Super Morsa rädd, naken, exposed... 

Andra samtal över latten på stan än om blöjeksem, storkok och senaste vantmodellen är ovanligt Super Morsor emellan. Super Morsorna har en förmåga att klä sig i liknande kläder, i regel från Gina Tricot för att känna en samhörighet med varandra. Festliga tillställningar förekommer, men då endast med andra inbjudna Super Morsor. Starkdrycker intages ej, men ett sofistikerat vin går utmärkt. En Super Morsa blir aldrig påtagligt berusad, men om detta mot förmodan skulle ske så erkännes detta aldrig, och fotografering är totalt förbjuden.

Livet innan Super Morsornas tid är arkiverat, och eventuella fel och snedsteg är sedan länge bortglömt, för ingen Super Morsa har varit lika ung och dumdristig som allt annat folk det numera diskuteras livligt om."




För er humorlösa människor kan jag meddela att detta är skrivet med en nypa ironi..




8 kommentarer:

Erika sa...

Så jävla bra! HAHAHHAAHAAA!

Therese sa...

Hahaha! Håller med Erika, så jävla bra!

Sandra och Lovis sa...

HAHAHA! =D

Linda sa...

klockrent!! stämmer bra överens med mig ;)

Malla sa...

Haha :)

Tack så himla mkt! Kul att hålla på och designa :)
Hur mår du? Allt bra?

Anonym sa...

Haha! Roligt! :)

Hannah sa...

HAHAHA asgarv...

Stina och Eric sa...

Haha, ja du är rolig du :)