Never argue with an idiot. They will bring you down to their level and beat you with experience!

fredag 19 november 2010

Idol

Jaha, då har tydligen Jay i Idol rökt hasch nu också, (herregud, jag tror tv4 & aftonbladet måste kalla till krismöte för värre saker har ju inte skett sen Littourin blev tagen med byxorna i brevlådan) men jag ser ingen anledning att tv4 ska sparka ut honom från progrmmet för det.

Det var tydligen på tapeten om ni undrade.

6 kommentarer:

Malla sa...

Jag tycker Jay ska ta sin jävla haschpinne och stoppa upp den i arslet så länge han är med i programmet Idol - ett program där en helvetes massa ungajävlar sitter och ser upp till honom. Vad han gör efter det skiter jag fullständigt i. Då kan han ta fram sin haschpinne ur arslet igen och ja, göra vad han vill med den.
Visst låter jag sur? Det är jag inte.
Vill helst bara inte att typ min son ska ba´"åh, Jay - han är ba´så himla bra och han är min idol och han har rökt på och nu ska jag också göra det, för det gör inget om man gjort det".
Nu vet inte sonen vad haschbajs är för ngt och jag tror knappast han har läst aftonbladet heller. Men ja. Okej - ärligt - jag tycker det var stört av Jay. Jag tycker han ska gå hem.

mamma sa...

En idol ska väl ändå vara ett gott föredöme, o det är väl ändå det dom tävlar om att bli? Sen kan väl alla göra misstag, men lär man av dom, så visar även det på att man platsar som förebild.

Malla sa...

Asså, förlåt. Vilken sur kommentar. Förlåt. :)

Erika sa...

Sv: Ahaaa, det är såå Tomten gör nuförtiden... I see. :P

Ang. Jay så fick han ju ett ultimatum också - lämna eller sök hjälp. Han valde att söka hjälp, bra för honom tänker jag. :)

Mallan sa...

Erika; Jeej, (ironi där) sedär, säkert inte en dag för tidigt. Men är det nåt han kan så är det sjunga, och det är ju trots allt en sångtävling. Kan behövas en spark i arslet ibland :P

Mia sa...

Ja vilken hemsk nyhet. Folk dör till höger och vänster med Jay han röker hasch. Kan tycka att det finns miljoner med andra saker som kan vara värda att kommentera på Aftonbladet.

Nämen, ett citat av mig? på bloggen vad trevligt. Man är inte så dum ändå.
Tack för igår. Fan vad vi rockar!
Idag tackar jag gud att jag överhuvudtaget lever.

Puss!